OM OSS

Kalmarmentor grundades av Olov "Olle" Ernstsson. Till en början fokuserade han på brandservice men övergick mer och mer till att endast göra orienteringsritningar och säkerhetsplaner. Olle fokuserade på att ha en nära och personlig kontakt med sina kunder och siktade hela tiden på att hitta ett bra tillvägagångssätt för att kunna upprätta prydliga och korrekta ritningar med snabba leveranser.

Med tiden växte efterfrågan av tjänsterna från den lilla enskilda firman som 2017 ombildades till ett Aktiebolag. I dagsläget har Kalmarmentor fyra anställda som jobbar heltid med att upprätta ritningar till diverse säkerhetssystem.

Även fast den enskilda firman har blivit ett Aktiebolag och en anställd har blivit fyra så ligger fokus på en personlig och tillmötesgående kontakt med kunderna och snabba prydliga leveranser.

VILKA ÄR VI

OLOV "OLLE" ERNSTSSON

Olle är grundare och VD för Kalmarmentor. Han har jobbat till och från  inom brandservicebranschen sedan 1976, har även jobbat som lagerarbetare och taxichaufför innan 1986 då han bestämde sig för att fokusera på säkerhetsarbete.

Olle har ett stort intresse för ny teknik och har koll på det mesta som händer inom sportvärlden.

JONNY CALMANIUS

2013 började Jonny jobba på Kalmarmentor efter att tidigare ha jobbat inom byggbranchen, på oljeplattformar och som lagerarbetare.

På fritiden åker han gärna på rockfestivaler och konserter eller tittar på den lokala hockeyn och fotbollen fast hans hjärta brinner för Los Angeles Kings i NHL.

MOHAMMAD ATTAR

Mohammad fick anställning hos Kalmarmentor 2018. Innan dess har han bl.a. jobbat som lärare i Italienska, butikschef för D&G, turistguide och webbdesigner.

När han inte jobbar spenderar han gärna tid på gymmet eller följer sin älskade klubb Juventus FC i serie A.

ALICE ERNSTSSON

2019 anslöt sig Alice till Kalmarmentor och är därmed det senaste tillskottet till vårat team. Hon har tidigare arbetat inom givarservice och administration men även som produkt- och lageransvarig.

Swedenrock festival är ett stående inslag i Alice liv och när hon inte lyssnar på hårdrock så spenderar hon gärna tid på att resa.